carl palm selected works:

Samarbete nummer ett.


intros Dagett två tre fyra fem sex sju live recordings

Carl.

Movie time! Ceiling meta movie, please visit us tomorrow for dinner at seven pm.

Karin.

10:02. klockan är tio, och det är den tredje dagen. efter gårdagen, som krävde mycket koncentration och sitta still och vara tyst, är det skönt med en mindre uppstyrd dag. calle och robert är på un-möte, de har en av nycklarna, så om ni är i skolan och vill hit så är det bara att leta upp någon av dem på lunchen och ta nyckeln och komma! min bror kommer snart hit med en tv (monitor) till söndagens visning av vad som spelats in under gårdagen. vid två ska jag till solna och se vilka som fått stipendier i år... hoppas det går fort, det ser så taskigt ut ute. snö och grått. min förmiddag kommer nog mest bestå av 1. ringa viktigt samtal och bjuda in till torsdagen. 2. skriva viktigt mail till serieteket om en workshop/festival de har i slutet av mars. jag och robert tänkte delta interaktivt från berlin, hoppas de vill ha med oss. nu måste jag ner och köpa kaffe innan brorsan kommer.

10:40. tv:n är här. det var ganska mysigt att bli filmad igår, jag bad att få den första timmen vilket passade mig bra, jag hade lite saker att fixa med och det gick fint, och så var jag tillräckligt morgontrött för att inte bli stressad av situationen på något sätt. det var kul! det blev ganska många olika aktiviteter/ickeaktiviteter, jag är väldigt spänd på att få se resultatet. kom på söndag allihop! då är det visning hela dagen. exakt tid kommer på fredag.

nu ringer det på dörren! undrar vem det är.

12:26. nu har jag bjudit in lars grandin till middagen imorgon, hoppas verkligen han kan komma. han var lite sjuk, men ville gärna. hemskt trevligt att prata med honom. sofia b var här tidigare, vi drack kaffe och pratade lite, hon skulle till en ramtillverkare och få ett kostnadsförslag på 30 inramningar. det låter som att det skulle kunna bli rätt mycket pengar. linda kommer hit och äter lunch med mig. jag skulle vilja lägga in bilder här, men jag har inte med min usb-kabel. vet inte hur man gör, ska fråga calle sen.

deltagare under dagen:
sofia
hampus
linda
karin
lars e
espo